Cenovnici

Austrotherm d.o.o. se ne bavi maloprodajom, već isključivo veleprodajom.

To važi kako sa proizvode marke “Austrotherm”, tako i za proizvode marke “Murexin”.

To znači da je naša direktna saradnja (prodaja) moguća samo sa pravnim licima.

CENOVNIK ZA SRBIJU:

Za sva preduzeća iz Republike Srbije koja do danas nisu sarađivala sa nama, a zainteresovana su za buduću međusobnu saradnju, plasiramo na ovom mestu naš trenutno važeći veleprodajni cenovnik (12-strani) u Srbiji:

Za šleperske isporuke (bez obzira da li se u šleperu nalaze samo  proizvodi marke „Austrotherm“, ili samo proizvodi marke „Murexin“, ili proizvodi obe robne marke) naša kompanija nudi robu na paritetu f-co kupac (tj. bez posebnog obračunavanja troškova prevoza do krajnjeg odredišta).

CENOVNICI ZA INOSTRANSTVO:

Za sva preduzeća izvan Republike Srbije koja do danas nisu sarađivala sa nama, a zainteresovana su za buduću međusobnu saradnju, plasiramo na ovom mestu naše trenutno važeće veleprodajne cenovnike.

Za šleperske isporuke naša kompanija nudi robu na paritetu f-co kupac (tj. bez posebnog obračunavanja troškova prevoza do krajnjeg odredišta).

Ukoliko kupac iz inostranstva želi naše proizvode marke “Austrotherm” (isključivo iz palete EPS, EPS PLUS i / ili XPS) da preuzme direktno u nekoj od naših fabrika u Srbiji (f-co fabrika), a pritom se radi o minimum 1 šleperu, onda se cene za ove proizvode umanjuju za 3,50 EUR/m³ u odnosu na veleprodajne cene prikazane u adekvatnom cenovniku.

Ukoliko imate dodatnih pitanja na ovu temu i / ili želite da saznate još neke konkretnije detalje vezane za uspostavljanje saradnje sa nama, molimo Vas da se obratite našoj komercijalnoj službi u centrali Austrotherm d.o.o. u Valjevu.


Downloads
Kontakt


Vaša pitanja za nas
Kontakt osobe

News & Infos

U četvrtak, 11.5.2017. godine, drugu godinu zaredom, u Valjevu je održana sportska... 
Austrotherm i gosti na konferenciji u Beču
Naše preduzeće je u periodu 27/29.04.2017 vodilo... 
INFORMACIJA ZA JAVNOST – novo obeležavanje ploče Austrotherm XPS P
Počev od 16.01.2017. ploče Austrotherm XPS P su obeležene ... 
Decenija i po, za uspeh i po!
U četvrtak 21.04.2016, u beogradskom hotelu “Metropol Palace”, u... 
„Austrotherm International” u poslovnoj 2015. godini
Prethodna kalendarska godina je bila godina nastavka poslovne ekspanzije...