03.03.2015: NOVO!
Fasadni termoizolacioni sistem sa komponentama “Austrotherm”!

Od sad na tržištima SRB / MNE / MKD više komponenti sa brendom “Austrotherm” koje čine jedan fasadni termoizolacioni system.

Datum 03.03.2015. postaje veoma značajan u istorijatu srpskog Austrotherm d.o.o. Naša kuća je toga dana počela da proizvodi i da plasira na tržišta sledeće nove proizvode:

  1. Austrotherm FIX, Austrotherm TOP, Austrotherm STAR (lepkovi za termoizolaciju)
  2. Austrotherm Textile (armaturna mrežica)
  3. Austrotherm SUPRA (akrilni fasadni malter)               

Reč je o proizvodima koji po prvi put nose brend “Austrotherm“, a samim tim imaju i sasvim nov dizajn pakovanja. Na taj način Austrotherm d.o.o, dugogodišnji srpski i regionalni lider u proizvodnji termoizolacionih ploča od ekspandiranog (EPS) i ekstrudiranog polistirena (XPS), značajno širi dijapazon svoje potencijalne klijentele u industriji građevinskih materijala. 

Naša kuća je i u prethodnim godinama imala iskustva u distribuciji praškastih (lepkovi za termoizolaciju) i pastoznih materijala (fasadni malteri) koje čine fasadni termoizolacioni system. Ipak, do 03.03.2015. su to bili proizvodi nama sestrinskih kompanija (u poslednje dve godine “Murexin”), a sada će to biti proizvodi marke “Austrotherm”, dakle identične marke kao što su to na tržištima odavno prepoznatljive bele, sive i ružičaste Austrotherm - termoizolacione ploče.

VAŽNA NAPOMENA: Austrotherm d.o.o. i ubuduće nastavlja sa distribucijom proizvoda sestrinske kuće “Murexin”, s tim što se to od 03.03.2015, kada je fasadni program u pitanju, odnosi samo na Murexin – proizvode iz uvoza (silikatne i silikonske fasade). Proizvodi “Murexin” iz programa za polaganje keramike, parketa i drugih podnih obloga, program građevinske hemije itd. će i ubuduće tržištima SRB / MNE / MKD biti nuđeni u istom obimu kao i do sada.       


Downloads
Kontakt
News & Infos

U četvrtak, 11.5.2017. godine, drugu godinu zaredom, u Valjevu je održana sportska... 
Austrotherm i gosti na konferenciji u Beču
Naše preduzeće je u periodu 27/29.04.2017 vodilo... 
INFORMACIJA ZA JAVNOST – novo obeležavanje ploče Austrotherm XPS P
Počev od 16.01.2017. ploče Austrotherm XPS P su obeležene ... 
Decenija i po, za uspeh i po!
U četvrtak 21.04.2016, u beogradskom hotelu “Metropol Palace”, u... 
„Austrotherm International” u poslovnoj 2015. godini
Prethodna kalendarska godina je bila godina nastavka poslovne ekspanzije...