Sada naše termoizolacione materijale možete kupiti i na kredit!

01.09.2012. je pokrenuta saradnja naše kuće i “ProCredit Bank” u Srbiji. Sada naše termoizolacione materijale možete kupiti i na kredit…

ProCredit Bank” je bila jedna od 12 srpskih banaka koja se prijavila za aktivno učešće u programu izdavanja od države subvencionisanih kredita namenjenih stanovništvu, a za povećanje energetske efikasnosti građevinskih objekata. Sredstva koja je država Srbija izdvojila za ovu namenu bila su međutim veoma ograničena (300.000.000 RSD, što je bilo premalo u odnosu na zainteresovanost stanovništva) i kao takva su brzo potrošena, tj. iskorištena. Postoje naznake da će država možda uspeti da obezbedi  još neka dodatna sredstva za ovu namenu, ali ako to i bude slučaj – opet će biti reč o iznosu koji će biti zanemarljiv i koji će još brže nego prvi put biti potrošen.

“ProCredit Bank” je stoga rešila da nezavisno od ovih, od države subvencionisanih kredita i sama ponudi povoljne komercijalne kredite za povećanje energetske efikasnosti građevinskih objekata (ugradnja kvalitetne termoizolacije je samo jedna od mnoštva mera sa kojima se uvećava energetska efikasnost, odnosno štedi energija), a zatim je otišla i korak dalje: U saradnji sa našom kućom, ova banka sada nudi i kredite za kupovinu termoizolacionih materijala – opet po veoma povoljnim uslovima.

“Austrotherm” i “Procredit Bank” su zajedničkim snagama izradili jedan poster dimenzija 700cm x 500cm (kojeg vidite na gornjoj fotografiji), kao i jedan 6-strani informativni flajer sledećeg sadržaja:

flajer – krediti za termoizolaciju.pdf

Dok poster ima zadatak da kupcima samo skrene pažnju na postojanje kredita za kupovinu termoizolacije, dotle je sadržaj informativnog 6-stranog flajera tako koncipiran da sa jedne strane predstavi „Austrotherm“-ov proizvodni program (sa posebnim osvrtom na značaj termičke izolacije fasade), a da sa druge strane detaljno predstavi kreditnu ponudu „ProCredit Bank“.

Ukupno je izrađeno 50.000 flajera i 300 postera, a oni se upravo razdeljuju širom Srbije, na stovarištima i u prodavnicama trgovaca koji su partneri „Austrotherm“-a, koji prodaju naše termoizolacione proizvode.

Mi imamo preko 200 partnera u Srbiji i oni su raspoređeni u svim većim ali i manjim gradovima i mestima u zemlji.

Na kraju da kažemo i to da su saradnici „ProCredit Bank“ veoma aktivni „na terenu“, širom Srbije, što znači da redovno obilaze prodajna mesta trgovaca građevinskim materijalima koji prodaju „Austrotherm“-ove proizvode, pa se zato nemojte iznenaditi ukoliko upravo za vreme Vaše posete jednom takvom prodajnom mestu, u slučaju pokazane zainteresovanosti za kredit o kojem je ovde reč, budete usluženi ne samo od trgovca (našeg partnera), već i od službenika „ProCredit Bank“.


Downloads
Kontakt
News & Infos

U četvrtak, 11.5.2017. godine, drugu godinu zaredom, u Valjevu je održana sportska... 
Austrotherm i gosti na konferenciji u Beču
Naše preduzeće je u periodu 27/29.04.2017 vodilo... 
INFORMACIJA ZA JAVNOST – novo obeležavanje ploče Austrotherm XPS P
Počev od 16.01.2017. ploče Austrotherm XPS P su obeležene ... 
Decenija i po, za uspeh i po!
U četvrtak 21.04.2016, u beogradskom hotelu “Metropol Palace”, u... 
„Austrotherm International” u poslovnoj 2015. godini
Prethodna kalendarska godina je bila godina nastavka poslovne ekspanzije...