Firme u koncernu

Grupacija Austrotherm pripada koncernu Schmid Industrie Holding. Pomenuti holding je jedan od najve─çih koncerna gra─Ĺevinskim materijalima u Evropi u privatnom vlasništvu. Ovaj koncern, pod vo─Ĺstvom gospodina Friedricha Schmida i njegovih sinova, u┼żiva veliki ugled, kako u gra─Ĺevinskoj industriji tako i kod potroša─Źa, zahvaljuju─çi svojim visokokvalitetnim proizvodima. Sa brendovima kao što su Austrotherm, Baumit, Murexin i drugi, i sa skoro 4.200 zaposlenih  kompanija je u 2007. godini ostvarila promet od preko 1,1 milijardu evra. U nastavku teksta ─çete videti kratko predstavljanje ostalih kompanija koncerna.

 

Baumit - Wopfinger Baustoffindustrie GmbH

Wopfing 156
A – 2754 Waldegg
www.baumit.com
Kompanija sa jednim od najobimnijih programa gra─Ĺevinskog materijala za novogradnju i starogradnju. Raznovrsni asortiman: zidarski malteri, priprema osnove za malterisanje, posloge za maltere, završno i mašinsko malterisanje, izolacioni premazi i malteri, fini malteri, sanacioni malteri, betonske košuljice, mase za špahtlovanje, gra─Ĺevinski lepkovi, završni premazi i komplatni fasadni sistemi.       
 
Murexin AG

Franz v. Furtenbachstr. 1
A - 2700 Wr. Neustad
www.murexin.com
Proizvodi za polaganje keramike i podnih obloga, lepkovi, boje.
 
Furtenbach GmbH

Neunkirchnerstr. 88
A - 2700 Wr. Neustadt
www.furtenbach.com
Jedini austrijski proizvo─Ĺa─Ź proizvoda za livnice i specijalne hemikalije, vezivnih sredstava za vešta─Źku smolu, epoksiranih, poliuretanskih i silikonskih sistema. Od ukupne proizvodnje 85% odlazi za izvoz u Evropu i prekookeanske zemlje.
 
WTB – Wopfinger Transportbeton GmbH

Brückenstr. 3
A - 2522 Oberwaltersdorf
www.wtb.at
Trgovanje gra─Ĺevinskim mašinama, kao što su: mašine za malterisanje, mašine za izlivanje betonskih košuljica, mašine za šlajfovanje i ure─Ĺaji za transport materijala. Trgovina folijama, profilima I lepljivim trakama, kao i iznajmljivanje širokog asortimana ure─Ĺaja i aparata.
 
Lorencic Bauservice GmbH & Co KG

Puchstr. 208
A - 8055 Graz
www.lorencic.com
Trgovanje gra─Ĺevinskim mašinama, kao što su: mašine za malterisanje, mašine za izlivanje betonskih košuljica, mašine za šlajfovanje i ure─Ĺaji za transport materijala. Trgovina folijama, profilima I lepljivim trakama, kao i iznajmljivanje širokog asortimana ure─Ĺaja i aparata.
 
Wolf Plastics Verpackungen GmbH

8773 Kammern
Mühlgraben 8
www.wolfplastics.eu
Plasti─Źna ambala┼ża za prehrambenu industriju.
 
ORTNER GmbH

Hürmer Straße 36
A-3382 Loosdorf / Melk
www.ortner-cc.at

Proizvodni program ove kompanije obuhvata: maltere, lepkove, premaze, fug-mase, modularni elemente za izgradnju pe─çi, cevi, alate.
 
Eduard Kettner GmbH

Viktor Kaplan-Allee 5
7023 Pöttelsdorf
www.kettner.com

Oprema za lov i planinarenje. Prodaja preko poslovnica (8 u Austriji, 5 u Nema─Źkoj), nezavisnih distributera I kataloška prodaja.  

Downloads


Cenovnik

ProspektiKontakt


Vaša pitanja za nas

Kontakt osobeNews & Infos

U ─Źetvrtak 21.04.2016, u beogradskom hotelu “Metropol Palace”, u prisustvu blizu 300 zvanica (partnera iz Srbije, kao i gostiju iz... 
ÔÇ×Austrotherm InternationalÔÇŁ u poslovnoj 2015. godini
Prethodna kalendarska godina je bila godina nastavka poslovne ekspanzije... 
Vikend sa partnerima u Vrnja─Źkoj Banji i Ni┼íu
Austrotherm ugostio svoje poslovne partnere u Srbiji - trgovce gra─Ĺevinskim... 
03.03.2015: NOVO! Fasadni termoizolacioni sistem sa komponentama ÔÇťAustrothermÔÇŁ!
Od sad na tr┼żi┼ítima SRB / MNE / MKD vi┼íe komponenti sa brendom ... 
Crna Gora: Program energetske efikasnosti u javnim zgradama
U susednoj Crnoj Gori se energetskoj efikasnosti poklanja puno pa┼żnje....