Reference

Austrotherm tradicionalno, u svim državama u kojima postoji i posluje, veliku pažnju poklanja referentnim objektima. Iako ubedljivo najveći deo prometa naših proizvoda mi obavljamo preko distributera, a to su po pravilu trgovci građevinskim materijalima, kao posrednici do krajnjih kupaca i korisnika naših proizvoda, srpski Austrotherm d.o.o. je u isto vreme izuzetno angažovan da broj i kvalitet referenci, tj. građevinskih objekata na kojima su ugrađeni naši proizvodi, ne samo u Republici Srbiji već i u okolnim državama za koje smo kao kompanija nadležni, postane i ostane reprezentativan.

Od 2001. godine pa do današnjih dana, srpski Austrotherm d.o.o. je izgradio jednu ogromnu bazu svojih referentnih objekata. Reč je o stotinama manjih ili većih objekata najrazličitije namene – od stambenih, preko poslovnih i industrijskih objekata u visokogradnji, pa sve do specifične primene nekih naših proizvoda i u niskogradnji. U trenutku postavljanja ovog teksta, a nalazimo se ovog trenutka na samom kraju kalendarske 2017. godine, napravili smo jedan izbor od 40 naših referenci iz prethodnih desetak godina, koje na ovom mestu, iz raznoraznih razloga, želimo posebno da istaknemo:

Neke od tih referenci, ali i neke koje nisu prikazane u gore priloženoj tabeli, možete dole, u slici i reči, još bolje da upoznate.

Naposletku, koristimo i ovu priliku i ovo mesto da se obratimo svim građevinskim investitorima, projektantima, arhitektama i građevinskim inženjerima koji su uključeni u projektovanje i izgradnju građevinskih objekata da nam se obrate, ukoliko imaju želju i vide potrebu da sarađuju sa našom kućom. Naša želja da i ubuduće obogaćujemo i unapređujemo referentnu listu naših objekata je konstantna. Stojimo Vam na raspolaganju sa svim resursima sa kojima raspolažemo, odnosno sa svim sektorima unutar naše kuće koji su na bilo koji način vezani za ovu tematiku.

Sve Srbija Inostranstvo XPS Inostranstvo EPS