Cenovnici

Cenovnik za Republiku Srbiju

SRB-cenovnik 13.02.2017.

Preuzmite

Cenovnici za inostranstvo

MNE-cenovnik 13.02.2017.

Preuzmite

MK-cenovnik 13.02.2017.

Preuzmite

VAŽNE NAPOMENE:

Austrotherm d.o.o. se ne bavi maloprodajom, već isključivo veleprodajom, što znači da je direktna saradnja sa nama moguća samo ukoliko ste registrovano pravno lice.

Za šleperske isporuke u Republici Srbiji - bez obzira da li se u šleperu nalaze samo  proizvodi marke „Austrotherm“, ili samo proizvodi marke „Murexin“, ili proizvodi obe robne marke - naša kompanija nudi robu na paritetu f-co kupac (tj. bez posebnog obračunavanja troškova prevoza do krajnjeg odredišta).

Za šleperske isporuke u inostranstvu, naša kompanija nudi robu na paritetu f-co kupac (tj. bez posebnog obračunavanja troškova prevoza do krajnjeg odredišta). Ukoliko kupac iz inostranstva želi naše proizvode – ali isključivo proizvode marke “Austrotherm”, iz palete EPS, EPS PLUS i / ili XPS - da preuzme direktno u nekoj od naših fabrika u Srbiji (f-co fabrika), a pritom se radi o minimum 1 šleperu, onda se cene za ove proizvode umanjuju za 3,50 EUR/m³ u odnosu na veleprodajne cene prikazane u adekvatnom cenovniku.

Ukoliko imate dodatnih pitanja na ovu temu i / ili želite da saznate još neke konkretnije detalje vezane za uspostavljanje saradnje sa nama, molimo Vas da se obratite našoj prodajnoj službi u centrali Austrotherm d.o.o. u Valjevu.