Kupovina u maloprodaji

Maloprodaju obavljaju samo naši partneri u Srbiji.Austrotherm d.o.o. se ne bavi maloprodajom. Ona je organizovana preko naše distributivne mreže koju čine naši partneri (dileri), srpski trgovci građevinskim materijalima. U Srbiji imamo preko 200 takvih partnera i oni su rasprostranjeni po čitavoj teritoriji zemlje - od Subotice do Vranja i od Loznice do Negotina.

Ukoliko želite da u maloprodaji kupite naše proizvode, preporučujemo vam da kliknete (gore desno na ekranu) na sadržaj rubrike "Distributeri u vašoj blizini". Tu možete pronaći onog našeg partnera - trgovca građevinskim materijalima koji vam je geografski najbliži.

Naravno, ukoliko vam to nije dovoljno, uvek možete kontaktirati i našu službu prodaje u centrali u Valjevu, ili naše prodajne predstavnike nadležne za određeni region Srbije, kako bi vas oni uputili na jednog ili više naših partnera, za koje oni smatraju da vam najpre mogu obezbediti ono što tražite. Gore u poslednjoj rubrici menija ("Kontakt") možete pronaći sve relevantne osobe iz našeg preduzeća koje će Vas u tom slučaju uslužiti i odgovoriti na sva vaša pitanja.