Sponzorstva

Austrotherm d.o.o. je u periodu 2005-2014 bio snažno prisutan u oblasti sponzorisanja vrhunskog sporta. Bili smo najpre sponzor FK Partizan (2004-2009), a potom i KK Partizan (2010-2014). Oba ova kluba su za vreme naših sponzorstava zabeležili velike sportske uspehe – kako na domaćoj, tako i na evropskoj sceni.

Nakon toga smo naše sponzorske aktivnosti u oblasti sporta usmerili na uslovno rečeno „manje sportove“ kao što su odbojka i rvanje. Kada je u pitanju rvački sport, podržali smo velika evropska i svetska takmičenja u seniorskoj ali i juniorskoj konkurenciji, a u odbojci smo se opredelili za sponzorisanje manjeg ženskog odbojkaškog kluba Slavija iz Novog Sada. 

Austrotherm d.o.o. je i sam organizovao sportska takmičenja, koja je kao sponzor potom i podržavao. Reč je o sad već tradicionalnoj sportskoj manifestaciji „Roma – Austrotherm OPEN“ koja se i 2016. i 2017. godine, u zajedničkoj organizaciji našeg poslovnog partnera „Roma Company“ i naše kuće, održala na terenima teniskog kluba „SLICE“ u Valjevu. Prve godine je ona obuhvatala održavanje samo turnira u tenisu, da bi se 2017. godine ona proširila i na stonoteniski turnir, ali i na takmičenje u ženskoj odbojci. Opširnije sadržaje na ovu temu možete pročitati u rubrici „Novosti“ na našoj internet stranici. 

Na samim počecima naših marketinških aktivnosti u Srbiji, sponzorisali smo dve godine zaredom i izbor za najlepšu devojku u zemlji – 2006. izbor za Miss Srbije i Crne Gore, a 2007. izbor za Miss Srbije (po prvi put kao samostalne države). 

Vaša ponuda za naše sponzorstvo ili donaciju

Austrotherm d.o.o. do kraja 2017. godine sigurno neće sponzorisati nikakve nove događaje, klubove ili organizacije. To se odnosi i na donacije. Od proleća 2018. godine smo ponovo otvoreni za Vaše predloge i molbe, koje zamoljavamo u pismenoj formi, a mi ćemo se potruditi da budemo što ekspeditivniji u davanju našeg odgovora na iste.