AUSTROTHERM, odličan 5!

U sredu, 06.12.2006, u hotelu "Intercontinental" na Novom Beogradu, održana je naša proslava povodom 5 godina uspešnog poslovanja AUSTROTHERM-a u Srbiji. U prisustvu oko 250 zvanica (naših poslovnih partnera i prijatelja) i uz šarolik zabavni program, bilo je to jedno interesantno veče sa kojeg su svi naši gosti, nadamo se, poneli lepe i nezaboravne utiske.

Svečanost je otvorena video-zapisom o "Schmid Industrie Holding", austrijskom koncernu u privatnom vlasništvu porodice Schmid kojem, između ostalog, pripada i AUSTROTHERM. Zatim se svim prisutnim gostima lično obratio direktor borda Austrotherm International, g-din Ferdinand Kübacher, koji je u svom govoru opisao dosadašnji razvoj AUSTROTHERM-a u Srbiji i izrazio svoja očekivanja da će naša saradnja u Srbiji sa trgovcima građevinskim materijalima, izvođačima radova ali i građevinskim investitorima, projektantskim kućama i individualnim arhitektama biti u budućnosti još obimnija i kvalitetnija.

Potom je usledilo prikazivanje video-filma posvećenog srpskom Austrotherm d.o.o., a nakon toga se gostima obratio i generalni direktor naše srpske kompanije, g-din Dragomir Ilić.

Da ceo program ne protekne u izrazito oficijelnom tonu, pobrinuli su se naši specijalni gosti sa kojima Austrotherm d.o.o. ima posebnu i dugogodišnju saradnju. Naime, naša kompanija neguje u Srbiji sponzorske aktivnosti usmerene ka kompaniji Miss YU, kao i ka FK Partizan.

U ime kompanije Miss YU, gostima se obratila g-dica Jelena Pejić, "Miss Srbije i Crne Gore" od pre par godina,  koja je i dan-danas angažovana kao foto-model u ovoj kompaniji ali i "PR"-menadžer iste. Ona je ukratko opisala vrstu i način sponzorstva naše kompanije prema "Miss YU" u toku protekle godine, a potom je na binu izašla i novoizabrano promotivno lice Austrotherm d.o.o. i nosilac svih naših budućih marketinških kampanja u Srbiji, g-dica Ana Šain. Ova šarmantna 18-godišnjakinja je inače, na poslednjem održanom finalnom izboru za "Miss Srbije i Crne Gore 2006",  ponela i titulu "Miss šarma" koja joj je omogućila da krajem oktobra, kao predstavnica Srbije, učestvuje u Kijevu, glavnom gradu Ukrajine, na izboru za "Miss Evrope". Ana i Austrotherm d.o.o. već imaju iza sebe jedan zajednički odraden marketinški projekat. Reč je o zidnom kalendaru naše kompanije za 2007. godinu u kojem Ana "igra glavnu ulogu". Svi naši gosti su pri odlasku sa proslave dobili kao poklon, izmedu ostalog, i po primerak pomenutog kalendara.

Gostima se naposletku obratio i g-din Vladimir Jarić, brend menadžer fudbalskog kluba "Partizan". G-din Jarić je naglasio značaj kojeg FK Partizan pridaje klupskom sponzoru kao što je to AUSTROTHERM, ali je iskoristio i priliku da najavi skori početak izgradnje novog i izuzetno modernog sportsko-poslovnog multifunkcionalnog kompleksa na mestu na kojem se danas nalazi postojeći stadion Partizana. Taj kompleks uključuje izgradnju potpuno novog stadiona na istom mestu, kao i hotela sa 5 zvezdica, "multiplex"-bioskopa, podzemnih garaža, kao i oko 100.000 kvadratnih metara poslovnog prostora.

U našu proslavu smo naravno uneli i malo napetosti. Organizovana je nagradna igra, a najsrećniji učesnici su dobili lepe nagrade, tj. boravke za 2 osobe na bazi polupansiona:

  • vikend na Zlatiboru (3. nagrada)
  • vikend u Beču (2. nagrada)
  • sedmodnevni boravak na Kopaoniku (1. nagrada).

Celokupan program je ispraćen sa jako kvalitetnim muzičkim programom, a muzička "zvezda večeri" bila je poznata pevačica Tijana Dapčević. 

Uz bogatu trpezu, proslava je potrajala do duboko u noć, a kako je sve to izgledalo možete videti u "Diashow"-u kojeg smo plasirali uz ovaj tekst, sa 50-ak odabranih fotografija.

Foto galerija