Glamurozna proslava jubileja u hotelu "HYATT"

Dana 12.05.2011. Austrotherm d.o.o. je u prisustvu oko 250 zvanica svečano proslavio 10 godina svog postojanja i uspešnog poslovanja u Srbiji.

2006. godine smo slavili 5-godišnji jubilej, a sad je došlo na red da se, kako dolikuje, proslavi i 10-godišnjica našeg postojanja u Srbiji. U "Kristalnoj dvorani" najluksuznijeg hotela u Beogradu, u prisustvu od skoro 250 zvanica, uz bogat i raznovrstan muzički repertoar, ali i bogatu trpezu, Austrotherm d.o.o. je nazdravio sebi, ali pre svega svojim uvaženim poslovnim (i u najvećem broju na slavlju prisutnim) partnerima bez kojih se mi danas sigurno ne bi nalazili na pozicijama koje danas zauzimamo na srpskom tržištu proizvođača termoizolacionih materijala .

Oficijelni deo programa je vodilo jedno itekako poznato TV-lice u Srbiji. Reč je o Maji Nikolić (devojačko prezime Japundža) koja redovno vodi jutarnji TV-program na RTS-u. 

Kao govornici na našoj proslavi su, u njenom prvom oficijelnom delu, izlagali g-din Dragomir Ilić (generalni direktor Austrotherm d.o.o.), g-din Peter Schmid (generalni direktor austrijske kompanije Austrotherm GmbH koja je "predvodnica" unutar grupacije "Austrotherm International"), g-din Milutin Gec (uvaženi srpski arhitekta-projektant), kao i g-đa Vidosava Džagić (potpredsednica Privredne komore Srbije). Tom prilikom je srpski Austrotherm d.o.o. od strane Privredne komore Srbije dobio i plaketu za ostvarene rezultate u prethodnih 10 godina.

Izlaganju govornika je prethodilo prikazivanje 15-minutnog korporativnog fiima o Austrotherm d.o.o. koji je snimljen upravo za potrebe ove proslave. U filmu smo predstavili sve naše proizvodne lokacije u Srbiji (Valjevo / Niš / Srbobran), zatim mnoštvo zaposlenih u našoj kompaniji, a u film su "ugrađene" i interesantne izjave našeg generalnog i komercijalnog direktora, kao i direktora poslovnih jedinica u Nišu i Srbobranu.   

Drugi i kraći oficijelni deo naše proslave je otpočeo prikazivanjem jednog 3-minutnog video spota u kojem su "glavne uloge" igrala dva "timska igrača" i partnera koji pripadaju potpuno različitim branšama, ali koji i kao takvi neguju jednu, sad već 3-godišnju poslovno-prijateljsku saradnju od koje obe strane imaju jako puno koristi. Domaćin ove manifestacije je naravno jedan od ta dva "timska igrača" u prikazanom video spotu, a drugi je...drugi je KK Partizan, najuspešniji srpski sportski (klupski) kolektiv u prvoj deceniji ovog XXI veka. Pomenuti video spot u sebi sadrži mnoštvo atraktivnih sportskih (košarkaških) scena iz bliske (i uspešne) prošlosti KK Partizan, a sve u "pratnji" reklama Austrotherm d.o.o. koje su u tim scenama vidljive oko košarkaškog parketa, a koje naša kuća uživa kao zvanični sponzor KK Partizan. Nakon prikazivanja video spota, kratku pozdravnu reč je domaćinu proslave kao i prisutnim gostima uputio nekadašnji košarkaš, a danas poslovni direktor KK Partizan, g-din Mlađan Šilobad, koji je našem generalnom direktoru Iliću poklonio košarkašku loptu, potpisanu od strane igrača i članova stručnog štaba KK Partizan - kao simbol timskog uspeha.

Neslužbeni deo proslave koji je potom usledio, bio je za sve naše goste, sudeći po njihovim utiscima koje su nam gosti masovno još na licu mesta posredovali, veoma zabavan i opuštajući. Za tu veliku "količinu" zabave i opuštanja pobrinuli se pre svega bogata zakuska, ali i muzički protagonisti - najpre muzička grupa "VIVO-bend", a potom i veoma poznata imena naše muzičko-estradne scene, kao što su Marinko Rokvić i Ana Nikolić. Dakle bilo je tu svega, za svačiji ukus - i onaj gurmanski, a i onaj muzički...

Proslava je potrajala do ranih jutarnjih časova, a svim našim gostima smo na ispraćaju predali i prigodan poklon, kao znak sećanja na ovaj lep jubilej naše kuće i na njihovo prisustvo na našoj proslavi.

Foto galerija