Austrotherm EAN bar kodovi

Austrotherm d.o.o. je početkom 2020. godine postavio na ovom mestu svoju prvu izrađenu brošuru sa EAN bar kodovima, za sve proizvode (kako standardne, tako i vanstandardne) iz svoje proizvodno-distributivne palete. Krajem 2021. godine smo napravili i postavili na ovom mestu novu varijantu te brošure, s obzirom da smo imali promena u našoj paleti proizvoda – u smislu unošenja nekih novih proizvoda u brošuru, eliminisanja iz brošure nekih proizvoda koje ubuduće nećemo nuditi na tržištima za koja smo zaduženi, ili je pak bila reč samo o preimenovanju nekih, od ranije postojećih proizvoda iz naše palete. 

Juli 2022. godine donosi novu, treću po redu verziju naše brošure sa EAN bar kodovima, a razlog za njenu izradu je bila činjenica da ćemo ubuduće na tržištu nuditi kako ploču (bez zaštitne folije), tako i panel (sa zaštitnom folijom) za podno grejanje – u tri različite debljine (40, 45 i 50mm).  

I ovom prilikom napominjemo da se u brošuri, osim proizvoda koje mi sami proizvodimo u Republici Srbiji, nalaze i proizvodi iz uvoza (iz Austrije, proizvedeni od strane naše tamošnje „majke“ kompanije Austrotherm GmbH), s obzirom da neke od tih proizvoda mi već duže vreme uvozimo u našu zemlju, a za neke postoji procena i realna mogućnost da u skorijoj budućnosti započnemo i sa njihovim uvozom i prodajom u Srbiji. Svi proizvodi „made in Austria“ još od ranije imaju svoje matične, austrijske kodove, pa su oni jednostavno preuzeti u našoj brošuri.

Austrotherm EAN bar kodovi

Preuzmite