Decenija i po, za uspeh i po!

U četvrtak 21.04.2016, u beogradskom hotelu “Metropol Palace”, u prisustvu blizu 300 zvanica (partnera iz Srbije, kao i gostiju iz inostranstva), naše preduzeće je proslavilo 15 godina postojanja i uspešnog poslovanja u Srbiji.

Oficijelni deo proslave je vodila Nataša Miljković, dugi niz godina poznato TV-lice u Srbiji, koja je i sama goste tokom večeri upoznala sa mnogim interesantnim podacima iz istorijata slavljenika, odnosno koncerna kojem on pripada.

Oficijelni deo je započeo najpre prvom atraktivnom numerom poznate plesne grupe “Una Saga Serbica” (sa atraktivnom numerom motivisanom austrijskom melodijom “Radetzky Marsh”), a zatim i prigodnim govorima gospodina Dragomira Ilića (generalnog direktora Austrotherm d.o.o.) i gospodina Roberta Šmida (vlasnika i generalnog direktora koncerna “Schmid Industrie Holding”, kojem između ostalog pripada i grupacija “Austrotherm International”). 

Nakon pauze za večeru, uz početni blaži muzički ritam orkestra Aleksandra Ace Sofronijevića,  usledilo je iznenađenje u vidu 15-minutnog nastupa mađioničara Igora Trifunova, koji je svojim veštinama izmamio ushićenje i burne aplauze svih gostiju naše proslave.

Potom je plesna grupa “Una Saga Serbica” pokazala da naravno izuzetno dobro vlada i srpskim ritmom i melosom, odigravši atraktivnu numeru komponovanu primesama srpskog kola “Moravac”. Nakon toga je došao na red nastup muzičke zvezde večeri – poznatog srpskog pevača Saše Matića, a u prvoj pauzi u njegovom nastupu u svečanu salu je uneta i slavljenička torta koju su “načeli” naravno gospodin Ilić i gospodin Šmid. 

Ova slavljenička noć je svom kraju privedena duboko nakon ponoći, a mi se nadamo da su naši gosti sa ove proslave otišli kućama zadovoljni, kao i da će proslavu našeg lepog jubileja još dugo pamtiti.   

Foto galerija