AUSTROTHERM & partneri u "gradu svetlosti"

Naša kompanija je u periodu od 5. do 7. juna 2008. organizovala jedno veoma interesantno putovanje za naše najveće poslovne partnere. Ekspedicija od 15 ljudi je posetila Pariz i to upravo za vreme održavanja polufinalnih mečeva jednog od najvećih svetskih teniskih turnira - onog u "Roland Garros"-u...

Teniski turnir "Roland Garros" je za naših 13 partnera, trgovaca građevinskim materijalima sa kojima AUSTROTHERM ima najobimniju i najdužu poslovnu saradnju u Srbiji, kao i njihova dva domaćina na ovom putovanju (našeg generalnog direktora Dragomira Ilića i našeg marketing menadžera, Jelenu Vukojević) utoliko bio interesantniji ako se zna da su oni pratili polufinalne mečeve u muškoj i ženskoj konkurenciji u kojima su nastupila čak 3 srpska predstavnika!

Ana Ivanović i Jelena Janković su odmerile snage u međusobnom ženskom polufinalu. Ana je bila uspešnija, slavila je sa 2:1 u setovima, ali su obe igračice pružile vrhunski tenis pa su tako obe sa terena ispraćene ovacijama prepunog gledališta (oko 15.000 ljudi).

Ako je za naše goste navijanje u tom ženskom polufinalu predstavljalo problem (s obzirom da su obe igračice bile "naše gore list" i teško je bilo opredeliti se za jednu od njih), onda u muškom polufinalu između našeg Novaka Đokovića i Španca Rafaela Nadala(takođe pred prepunim tribinama) nije bilo nikakve dileme - palčevi su držani i bodren je sve vreme naravno samo naš Novak. Na kraju je Španac bio uspešniji, pobedio je sa 3:0 i plasirao se u finale (u kojem je potom takođe bio uspešan pa je tako odbranio trofej osvojen 2007. godine), ali je Novak Đoković makar u 3. setu pružio jako dobru igru i u njemu je propustio priliku da ovaj meč "odvede" u 4. a možda čak i u 5. set.

Bilo kako bilo, prisustvovanje ovom čuvenom teniskom turniru ostaće bez sumnje u dugom sećanju svim našim gostima.

Iako je vreme provedeno u Parizu bilo prilično "knap" (a pritom je najveći deo vremena svima nama svakako "oduzeo" Roland Garros), 15-člana ekspedicija je ipak stigla da vidi i ponešto od "grada svetlosti".

Poslednje veče pred povratak, 15-člana ekipa je posetila u svetskim razmerama poznat kabare-klub "Moulin Rouge", uživajući sa najboljih mesta u lokalu u predivnim kabaretskim komadima i atmosferi jedinstvenoj na svetu kada su u pitanju klubovi ove vrste.

Nakon povratka iz Pariza, naš generalni direktor i naš marketing menadžer su svoje impresije izneli na sledeći način:

Dragomir Ilić:

„Jako dugo smo planirali ovaj put sa našim partnerima i mnogo vremena smo posvetili samoj organizaciji. Kao svako lepo putovanje, i ovo je na kraju ispalo jako kratko. Pariz ima toliko toga da ponudi da nam ni dve sedmice boravka u njemu ne bi bile dovoljne da sa našim gostima obiđemo sve ono što u ovom gradu treba videti. S obzirom na fantastična iskustva i na očigledno zadovoljstvo svih naših gostiju, slična putovanja ćemo sa našim najvećim i najvernijim poslovnim partnerima organizovati i narednih godina.“

Jelena Vukojević:

„Putovanje u Pariz je bila prilika da provedemo jedno nadasve uzbudljivo i interesantno vreme sa našim partnerima, da se međusobno svi mi još bolje lično upoznamo i da poslovno-prijateljske niti koje dugi niz godina postoje između AUSTROTHERM-a i njegovih partnera budu još više ojačane u vremenu koje je pred nama.“

A kako je sve ovo izgledalo u Parizu, o tome možda najbolje govore fotografije.

Foto galerija