Reference

Austrotherm tradicionalno, u svim državama u kojima postoji i posluje, veliku pažnju poklanja referentnim objektima. Iako ubedljivo najveći deo prometa naših proizvoda mi obavljamo preko distributera, a to su po pravilu trgovci građevinskim materijalima, kao posrednici do krajnjih kupaca i korisnika naših proizvoda, srpski Austrotherm d.o.o. je u isto vreme izuzetno angažovan da broj i kvalitet referenci, tj. građevinskih objekata na kojima su ugrađeni naši proizvodi, ne samo u Republici Srbiji već i u okolnim državama za koje smo kao kompanija nadležni, postane i ostane reprezentativan. Reč je o objektima gde su naši materijali postavljeni na razne pozicije: fasadna izolacija, izolacija krova, izolacija podova, izolacija podruma, izolacija temelj, itd.

Od 2001. godine pa do današnjih dana, srpski Austrotherm d.o.o. je izgradio jednu ogromnu bazu svojih referentnih objekata. Reč je o stotinama manjih ili većih objekata najrazličitije namene – od stambenih, preko poslovnih i industrijskih objekata u visokogradnji, pa sve do specifične primene nekih naših proizvoda i u niskogradnji. U trenutku postavljanja ovog teksta, a nalazimo se na sredini kalendarske 2020. godine, napravili smo jedan izbor od 50-ak naših referenci iz prethodnih petnaest godina, koje na ovom mestu, iz raznoraznih razloga, želimo posebno da istaknemo:

Neke od tih referenci, ali i neke koje nisu prikazane u gore priloženoj tabeli, možet dole, u slici i reči, još bolje da upoznate.

Posebno napominjemo da se ovde nismo bavili mega-projektom „Beograd na vodi“. Reč je o projektu koji će trajati godinama i decenijama, na kojeg Austrotherm d.o.o. non stop isporučuje svoje proizvode, pa je iluzorno da stalno navodimo količine proizvoda koje smo u određenom periodu tamo isporučili. Ovom gigantskom projektu smo svakako posvetili poseban sadržaj na našoj stranici, na linku: 

https://www.austrotherm.rs/info-zona/novosti/belgrade-waterfront-beograd-na-vodi/

Naposletku, koristimo i ovu priliku i ovo mesto da se obratimo svim građevinskim investitorima, projektantima, arhitektama i građevinskim inženjerima koji su uključeni u projektovanje i izgradnju građevinskih objekata da nam se obrate, ukoliko imaju želju i vide potrebu da sarađuju sa našom kućom. Naša želja da i ubuduće obogaćujemo i unapređujemo referentnu listu naših objekata je konstantna. Stojimo Vam na raspolaganju sa svim resursima sa kojima raspolažemo, odnosno sa svim sektorima unutar naše kuće koji su na bilo koji način vezani za ovu tematiku.


 

Wohnbau Maria-Pachleitner-Straße, Graz

Bauzeit: Jänner 2015–Juli 2016
Bauherr: ENW – Gemeinnützige Wohnungsgesellschaft mbH, Graz
Generalunternehmer: Kaufmann Bausysteme GmbH, Reutte
Architekten: sps-architekten zt gmbh, Thalgau
Verarbeiter: Dachbau GmbH, Piesendorf
Grundstücksfläche: 11.021 m²
Bruttogeschoßfläche: 8.003 m²
Nutzfläche: 6.600 m²
Umbauter Raum: 22.065 m²

Upotrebljeni proizvodi